test

Onlangs was ik bij een vriend van mijn vader die een schilderij van de hand van Adriaan Lubbers (1892-1954) had hangen. Het was een impressionistisch schilderij van een een dijk met een molen. Ik vroeg hem waarom hij het schilderij had gekocht. De rest van zijn interieur is namelijk heel modern, niet alleen de meubels maar ook de kunst aan de muur. Dit schilderij viel op door het klassieke tafereelen door de klassieke gouden lijst. Hij vertelde me dat het voor hem een heel emotioneel werk is omdat het een schilderij is van de plek waar hij zijn vrouw voor het eerst had gezoend. Hoe mooi! Het gaat dus bij kunst niet alleen om de objectieve kwaliteit van een schilderij maar zeker zo belangrijk is wat het bij iemand aan herinneringen en emoties oproept.

Hij wilde meer weten over deze schilder en vroeg me om hem te waarschuwen als ik eens iets van Adriaan Lubbers zou tegenkomen.

Ook met dit type verzoeken kunt u contact opnemen met Artiquair.
Vertel mij over dat bepaalde beeld of die plek die voor u dierbaar is. Ik ga dan graag voor u op zoek naar een werk dat u raakt.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.Currency
Language