open huis kunsthandel

Open huis kunsthandel Artiquair; na het succes van de eerste twee verkoopexposities, was de derde open huis op zondag 12 november ook weer een succes. Naast de gezelligheid heb ik ook weer een aantal werken verkocht, die met pijn in mijn hart mijn huis hebben verlaten.

De komende tijd zal ik mij dus met graagte storten op nog meer mooie aankopen, dus hou vooral de website voor nieuwe aanwinsten in de gaten.

Mocht je niet bij de open huis zijn geweest maak gerust een afspraak met mij en dan laat ik je graag alle werken zien. Ook ga ik graag op zoek naar dat kunstwerk wat je interieur nog completer maakt.

Tot snel, met vriendelijke groet,

Jeroen,
Artiquair

 

 

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Geen producten in de winkelwagen. Geen producten in de winkelwagen.Currency
Language